homedienstenproductennieuwsportfoliocontact


 

 

Dealer Search

Endory dealer searchU heeft reeds een database met alle dealers/partners die uw product verkopen en u wilt deze ook op uw website plaatsen, dan is onze dealer/partner search de ideale oplossing. Uw klanten kunnen bijvoorbeeld zoeken op postcode, plaatsnaam, dealernaam of zelfs openingstijden.

Razendsnel worden de dichtsbijzijnde dealers/partners gezocht in een database met alle plaatscoordinaten van Nederland. Overigens moet u plaatsnaam of dealernaam niet te letterlijk nemen, want onze wiskundige algoritmes zijn spellingscorrigerend en vinden alles wat redelijkerwijs genoeg lijkt op het gezochte woord.

bullet Demo

Om u kennis te laten maken met de Endory Dealer Search hebben wij een demo voor u klaargezet. Deze demonstratie geeft een indruk van de mogelijkheden van de Endory Dealer Search en duurt ongeveer 30 seconden.

bullet Features

De functionaliteit van dealer search maakt het tot het meest complete in zijn soort in Nederland. Hieronder hebben we voor u de belangrijkste kenmerken van de dealer search op een rijtje gezet.

 • kan zoeken op dealernaam en/of op postcode.
 • de Pro versie kan zoeken op plaatsnaam en herkent zo'n 2000 fantoomplaatsen zoals bijvoorbeeld "Buitenveldert".
 • de Pro versie kan omgaan met plaatsnamen die meerdere keren voorkomen in Nederland, zoals bijvoorbeeld "Hengelo" en "Rijswijk".
 • bevat een lijst met alle plaatsnamen van Nederland met hun bijbehorende postcodes.
 • de Pro versie kan omgaan met verschillende varianten van plaatsnamen, zoals bijvoorbeeld Den Haag en 's-Gravenhage.
 • bevat een spelfout-corrigerend zoek-algoritme voor plaatsnamen (Pro versie) en dealernamen, zodat bijvoorbeeld "Capelle a/d IJssel", "Kapele aen den Eisel" en "Cappellen a.d. Yssel" allen herkend worden.
 • de Pro versie maakt zoeken op iedere plaatsnaam mogelijk. Als er gezocht wordt op bijvoorbeeld "Veldhoven" en er is geen kantoor in Veldhoven, dan worden toch de X dichtstbijzijnde kantoren teruggegeven (in dit voorbeeld is dat dus Eindhoven); X kan hierbij ingesteld worden.
  sorteert de kantoren zodanig dat het dichtstbijzijnde kantoor altijd bovenaan staat.
 • is beveiligd met een in te stellen output maximum per query om te voorkomen dat op een eenvoudige manier een lijst met alle kantoren en gegevens opgevraagd kan worden.
 • zet de gegevens uit het databestand, indien nodig, automatisch om naar HTML-entities zodat tekens die in HTML een speciale betekenis hebben, zoals bijvoorbeeld "<" of "&" correct worden getoond door de browser. Bovendien worden ook alle trema's en speciale tekens onafhankelijk van het besturingssysteem correct weergegeven.
 • werkt op basis van HTML templates, dus de zoekfunctionaliteit is geheel gescheiden van de HTML opmaak; deze HTML opmaak kan ook achteraf gewijzigd worden zonder dat het zoekprogramma aangepast hoeft te worden.
 • is zowel leverbaar voor UNIX als voor Microsoft Windows NT/2000 servers, dus multi-platform te gebruiken.
 • maakt gebruik van een databestand met adressen in delimited ANSI-format (bijvoorbeeld een tab, of comma separated bestand).
 • wordt geleverd op diskette met documentatie voor het aanroepen van het script en voorbeelden voor het maken van HTML templates.

bullet Systeem vereisten

voor Windows Microsoft Windows NT/2000 Server of hoger met Active Server Pages
voor UNIX Perl 5.004 of hoger

bullet Prijzen

Dealer Search Basic Windows (Nederland)
699,-
Dealer Search Basic UNIX (Nederland)
699,-
     
Dealer Search Pro Windows (Nederland)
 
BEL!
Dealer Search Pro UNIX (Nederland)
 
BEL!

Bij ons betaalt u slechts eenmaal de aanschafprijs en wij berekenen geen jaarlijkse licentiekosten!