homedienstenproductennieuwsportfoliocontact


 

 

Inhuur Internet-professionals

bullet U kunt onze professionals inhuren voor:


Detachering voor tijdelijke duur

U kunt onze Internet-professionals inhuren voor een korte periode, bijvoorbeeld ter vervanging van een zieke werknemer, bij onderbezetting of voor projecten waarvoor extra capaciteit of specifieke kennis is vereist die u zelf niet in huis hebt.

Detachering voor langere tijd
Heeft u regelmatig of steeds terugkerende werkzaamheden, waarvoor u zelf niet over het juiste personeel beschikt, dan kunt u onze Internet-professionals inhuren. U kunt ook complete projecten of deelprojecten in het geheel door onze Internet-professionals op locatie bij u of uw klant laten uitvoeren.

bullet Wat zijn de leveringsvoorwaarden?


De tarieven zijn per gewerkt uur, inclusief reiskosten en opleidingen, exclusief BTW. Onze leveringsvoorwaarden kunt u terugvinden op onze website en zijn tevens gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven. Overigens krijgt u altijd een exemplaar van deze voorwaarden toegezonden bij een eerste opdracht.

bullet Waarom kiest u voor Endory?


Opleidingsniveau van onze mensen

De Internet-professionals bij Endory hebben een HBO of academische ingenieurstitel, aangevuld met cursussen op het gebied van de nieuwste ontwikkeltalen en methodieken. Tevens voelen onze Internet-professionals zichzelf ook verantwoordelijk voor het op peil houden van hun kennis.

Kennis van de nieuwste technieken
Innovatief bezig zijn, dit betekent dat je steeds weer een stapje verder gaat, steeds weer op zoek gaat naar de laatste technieken. Of dit nu komt doordat klanten er om vragen of omdat nieuwe technieken een efficiëntere aanpak mogelijk maken. Wij zijn bereid een stapje verder te gaan, u ook?

De juiste keuze
Steeds meer en steeds grotere bedrijven vertrouwen op de kwaliteiten van de Internet-professionals van Endory. Vaste klanten zorgen dan ook voor een solide basis voor de opdrachten binnen ons bedrijf. En dat is nu precies wat we voor ogen hebben: samen met klanten een goede relatie opbouwen. Want uw succes is ons succes.


bullet Wilt u meer informatie?


Kijkt u naar een overzicht van klanten waarvoor wij reeds projecten hebben uitgevoerd. Neemt u gerust contact op met (040 – 293 83 20) voor een oriënterend gesprek om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen.