homedienstenproductennieuwsportfoliocontact

 

Internet gebruik per land

Nieuws

bullet Update voor Erasmus College 07-05-2014
Voor het Erasmus College hebben we de vormgeving van de website aangepast, zodat deze weer toekomstbestendig is en draait op de nieuwste webbrowsers.

bullet Website De Wert vernieuwd 12-04-2014
Voor De Wert hebben we de website verder uitgebreid, en voorzien van een extra onderdeel.

bullet Distributievergoedingen Tools 04-09-2013
Voor ABN AMRO hebben we een aangepaste versie gemaakt van de distributievergoedingen tools.

bullet Koeltechnisch Buro van de Ven BV 03-07-2013
Voor Koeltechnisch Buro van de Ven BV hebben we een geheel vernieuwde website inclusief Content Management System opgeleverd.

bullet Webapplicatie "Keuzetool Beleggen" 11-12-2012
Voor ABN AMRO hebben we de webapplicatie "Keuzetool Beleggen" gemaakt.

bullet Update Trainingsapplicatie "Veiligheid" 01-05-2012
We hebben een verkorte versie gemaakt van de eerder door ons ontwikkelde Trainingsapplicatie "Veiligheid" voor FloraHolland.

bullet Bouw website "Do or Die-versity" Congres 03-04-2012
Voor ABN AMRO hebben we een website gebouwd voor het "Do or Die-versity" Congres.

bullet Website voor UITJEKUNST.NL 31-03-2012
Voor www.uitjekunst.nl hebben we een nieuwe website gemaakt. Met een doorlooptijd van slechts 3 dagen voor de gehele website van ontwerp tot realisatie bewijzen we dat een nieuwe website snel gerealiseerd kan zijn.

bullet Restaurant Vitellius 09-12-2011
We hebben de website van restaurant Vitellius geschikt gemaakt voor onderhoud met Teamwriter CMS. De vormgeving van de website is hetzelfde gebleven.

bullet CMS voor Erasmus College 26-05-2011
We hebben www.erasmuscollege.com geschikt gemaakt voor onderhoud met Teamwriter CMS. Ook is de vormgeving van de site geheel vernieuwd.

bullet CD-ROM Trainingsapplicatie Veiligheid 20-04-2011
Voor FloraHolland hebben we een Trainingsapplicatie "Veiligheid" gemaakt waarmee medewerkers van FloraHolland getraind kunnen worden omtrent allerlei aspecten op het gebied van veiligheid, ARBO-wetgeving en milieu.

bullet Fluidics documentatie 13-10-2010
Voor www.fluidics.nl hebben we een uitgebreide zoekmachine gebouwd waamee klanten snel en gemakkelijk productdocumentatie in PDF-formaat kunnen downloaden.

bullet ABdK redesign 05-07-2010
We hebben de website voor www.abdk.nl van een nieuwe vormgeving en menustructuur voorzien. De site-search zoekmachine is sterk verbeterd zodat de meest relevante artikelen bovenaan het zoekresultaat staan.

bullet Koeltechnisch Buro van de Ven BV 01-04-2010
Voor www.vk-bv.nl hebben we de website herbouwd zodat voortaan het onderhoud aan de website met ons gebruikersvriendelijke CMS kan worden gedaan.

bullet Restyle BS Beton 19-10-2009
Voor BS Beton hebben we de website van een makeover voorzien zodat deze weer helemaal aansluit bij de nieuwe brochure. Voortaan kunnen ook direct offertes worden aangevraagd bij wederverkopers.

bullet Nieuwe website voor VOAB 02-10-2009
Endory is al jaren sponsor van voetbalvereniging VOAB uit Goirle. We hebben een gloednieuwe website opgeleverd zodat alle informatie op de website nog overzichtelijker wordt gepresenteerd.

bullet Winkeliers online met RetailCity 01-06-2009
Voor RetailCity.nl realiseerde Endory een innovatief online winkelplatform. Retailers kunnen hun winkel op een eenvoudige manier aan een brede doelgroep presenteren op het internet. Naast de adresgegevens, openingstijden en een korte beschrijving van de winkel kunnen ook video's, nieuwsberichten en aanbiedingen worden geplaatst.

bullet Website De Wert vernieuwd 22-02-2009
Voor De Wert Accountants hebben we een nieuwe look-and-feel gerealiseerd conform de nieuwe huisstijl. Het is een attractief en dynamisch geheel geworden door het subtiele gebruik van kleuren en flash-animatie. Dit past bij het vernieuwende karakter van het bedrijf.

bullet Provisiekosten Calculator voor ABN AMRO 15-01-2009
Voor ABN AMRO heeft Endory een efficiënte Intranet-applicatie "Provisiekosten Calculator" gerealiseerd. Met deze applicatie kunnen medewerkers bepalen welke provisie ABN AMRO ontvangt als intermediair voor het afsluiten van levensverzekeringen (zoals kapitaalverzkeringen en lijfrenteverzekeringen). Klanten van ABN AMRO ontvangen bij hun offerte-aanvraag dan een provisieoverzicht waarin de provisie duidelijk aangegeven staat en waarmee ABN AMRO aan de wettelijke verplichtingen voldoet omtrent het inzichtelijk maken van provisies die zij ontvangt als intermediair.

bullet Nieuwe website voor Geledraak 30-12-2008
De website van Geledraak.nl is geheel opnieuw vormgegeven. De website is weer geheel up-to-date met web 2.0 functionaliteiten zoals Social Bookmarks, Tagcloud, Weblogs, Agenda, Liquid Design.

bullet Website Notenboom vernieuwd 03-11-2008
De website van Business School Notenboom heeft een style-makeover ondergaan. Inmiddels wordt er ook gebruik gemaakt van Flash Video op de website.

bullet Dealerzoeken voor BS Beton 07-09-2008
Ook BS Beton heeft het gemak van ons dealer search zoekprogramma ontdekt. Vind snel een wederverkoper in uw eigen postcodegebied!

bullet Vernieuwde website voor Eques 15-06-2008
Een website wordt gemiddeld elke 3 jaar vernieuwd. Zo heeft Endory ook de website van DIC Eques Coatings weer helemaal up-to-date gebracht.

bullet Update training CD-ROM ABN AMRO 08-06-2008
De training CD-ROM voor ABN AMRO is uitgebreid met nieuwe functionaliteit voor de e.dentifier2.

bullet Nieuwe vacaturesite Prefirst 14-04-2008
Endory heeft voor Prefirst een geheel nieuwe vacaturesite ontwikkeld waarbij de vacatures uit het backoffice-systeem (Carerix) automatisch op de website worden doorgeplaatst.

bullet Leenwijzer Interactiemodel 25-03-2008
Voor ABN AMRO heeft Endory een Leenwijzer Interactiemodel ontwikkeld waarmee klanten op eenvoudige wijze zelf het max. leenbedrag kunnen berekenen.

bullet Nieuwe website Detech 02-11-2007
De gehele website van Detech is vernieuwd. Nieuw zijn onder andere de vormgeving, real-time vacatures, online solliciteren, CMS en zoekmogelijkheden.

bullet Training CD-ROM ABN AMRO 24-09-2007
Voor ABN AMRO heeft Endory een nieuwe versie van de training CD-ROM gemaakt voor het gebruik van internet banking.

bullet Restyle Promeco 18-08-2007
We hebben de website van Promeco weer helemaal bij de tijd gebracht met een restyle van de nederlandstalige website.

bullet ABN AMRO eilanden in Second Life 07-03-2007
Voor ABN AMRO heeft Endory meegewerkt aan de realisatie van een aantal eilanden in de virtual community Second Life.

bullet Uitbreiding Geledraak.nl 17-02-2007
De portalwebsite van Geledraak.nl is uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Nieuw is onder andere ondersteuning van RSS, een sitemap en vernieuwde zoekfunctionaliteit.

bullet Nieuwe website Arnold & Siedsma 01-12-2006
Vanaf begin 2007 heeft Arnold-Siedsma een nieuwe website. Endory heeft deze geheel opnieuw ontworpen volgens de nieuwste standaarden.

bullet Training CD-ROM ABN AMRO 30-08-2006
Voor ABN AMRO heeft Endory een training CD-ROM gemaakt voor het gebruik van internet banking.

bullet Tarievenvergelijker 10-05-2006
Voor ABN AMRO heeft Endory een tarievenvergelijker ontwikkeld. Op die manier onderstreept ABN AMRO de nieuwe verlaagde kostenstructuur waarmee bankieren weer een stuk leuker is geworden.

bullet Website Notenboom vernieuwd 16-03-2006
De website van Business School Notenboom is geheel nieuw vormgegeven en sluit zo beter aan bij de nieuwe huisstijl.

bullet Portal: Geledraak.nl 16-10-2005
Voor www.geledraak.nl heeft Endory een geheel vernieuwde portal-website opgezet. Inmiddels zijn de bezoekersaantallen flink gestegen. Ook de advertentieinkomsten en vindbaarheid op het internet zijn door de nieuwe opzet aanzienlijk gestegen.

bullet Nieuwe website voor Geton 06-07-2005
Ook Geton heeft het gemak ontdekt van ons Content Management System. Met de vernieuwde website heeft Geton de eerste stap gezet naar een verdere modernisering van de communicatie met haar klanten.

bullet Manders Industries 21-06-2005
Voor de multinational Manders Group heeft Endory voor alle dochter-ondernemingen een website met Content Management Systeem opgeleverd. Doel hierbij was om meer eenheid in de vormgeving te krijgen middels een vernieuwde vormgeving en een duidelijke navigatie. Het onderhoud wordt voortaan op alle vestigingen zelf gedaan met behulp van ons meertalig CMS.

bullet Nieuwe EFSi presentatie 08-06-2005
Voor IFN Finance heeft Endory een nieuwe interactieve Flash presentatie gemaakt voor het EFSi programma.

bullet Dealer search voor Nemef 03-05-2005
Vanaf vandaag wordt ons dealer search zoekprogramma ook ingezet om de dealers van Nemef producten eenvoudig en snel te vinden.

bullet Website Parlano vernieuwd 31-03-2005
De website van keukenstudio Parlano is wederom uitgebreid met nieuwe functionaliteit.

bullet Dealer locator voor Schuitema 13-01-2005
Ook Schuitema Furniture maakt inmiddels gebruik van onze dealer locator, waarmee snel en gemakkelijk verkoopadressen van Schuitema meubels kunnen worden gevonden.

bullet CMS voor Prefirst 20-12-2004
Endory heeft voor Prefirst een Content Management Systeem opgeleverd waarmee de eigen medewerkers zelfstandig het onderhoud aan de website kunnen uitvoeren.

bullet EFSi presentatie 18-11-2004
Voor IFN commercial Factors heeft Endory een interactieve Flash presentatie gemaakt voor het EFSi programma.

bullet CMS voor ABdK 01-09-2004
Endory heeft voor Actief Bodembeheer de Kempen een Content Management Systeem (CMS) opgeleverd waarmee de eigen medewerkers zelfstandig het onderhoud aan de website kunnen uitvoeren.

bullet Mediabank voor Grenco 20-07-2004
Vanaf vandaag zet Grenco de Endory Mediabank in voor het beheer van hun huisstijl en media-uitingen.

bullet Endory bestaat deze maand 5 jaar ! 01-06-2004
Onze dienstverlening is in die tijd een stuk uitgebreid en de groei zit er nog steeds in. Op naar de volgende 5 jaar.

bullet Leuke actie bij MAC Lease 20-04-2004
Endory heeft voor MAC Lease een thema website gemaakt waarop de genodigden zich kunnen aanmelden en afmelden voor de MAC Drive Day.

bullet Endory bouwt nieuwe website voor Eques 29-03-2004
Voor Eques Coatings in Oss heeft Endory een nieuwe website gebouwd waarbij de vormgeving en de uitstraling in lijn zijn gebracht met de huisstijl.

bullet Parlano. Hotspot voor keukendesign 18-12-2003
Parlano kan met een mooie website het nieuwe jaar in! De website sluit naadloos aan bij de stijlvolle keukens en accessoires. Neem ook eens een kijkje op www.parlano.nl

bullet Een product CD-ROM: ook voor uw bedrijf! 11-08-2003
product CD-ROMReeds vele tevreden klanten. Bespaar ook op uw logistieke proces. Lees verder.

bullet Kantorenboek voor ABN AMRO 01-06-2003
Voor ABN AMRO heeft Endory 2 applicaties gemaakt waarmee klanten en medewerkers informatie over bankfilialen van ABN AMRO kunnen opvragen. Lees verder.

bullet Nieuwe website voor Eurolabel 06-04-2003
Endory heeft een nieuwe website voor Eurolabel opgeleverd.

bullet Endory via i-mode bereikbaar 10-09-2002
Vanaf heden is Endory ook bereikbaar middels een mobiele telefoon die is voorzien van i-mode via http://www.endory.nl/imode

bullet Teamwriter CMS 26-08-2002
Positieve reacties op ons gebruiksvriendelijke Content Management System voor een hele redelijke prijs! Lees meer.

bullet Endory heeft een nieuwe website 20-08-2002
Eindelijk is het dan zover: Een nieuw gezicht voor een frisse start in ons nieuwe kantoorpand.

bullet Intranet voor Scheepens 16-05-2002
Voor Scheepens Reclame Adviseurs heeft Endory een Intranetapplicatie gemaakt met projectmanagement en CRM functionaliteit.

bullet Surveillance Cam voor ABB Lummus 21-12-2001
Voor ABB Lummus Global heeft Endory een volledig intranet-gestuurde surveillance Cam gerealiseerd met 2 Pan-Zoom-Tilt cameras.

bullet Website SPaSe 09-04-2001
Voor SPaSe heeft Endory de reeds bestaande website opnieuw gemaakt zodat middels een meer professionele uitstraling een breder publiek wordt bereikt.

bullet Website voor Videotronic Infosystems 29-08-2000
Endory heeft voor Videotronic Infosystems Nederland een geheel nieuwe interactieve website gemaakt waarbij gebruik gemaakt wordt van nieuwste technieken zoals Flash-animatie en Dynamic HTML.

 

 

 

Endory dealer locator

 

Promoot uw dealernetwerk met onze dealer locator, die feilloos de dichtstbijzijnde dealer vindt.