homedienstenproductennieuwsportfoliocontact

Portfolio

Hieronder ziet u een aantal praktijkvoorbeelden van projecten die Endory heeft uitgevoerd voor haar klanten.

Mediabank voor Grenco

Als oplossing voor het beheer van de huisstijl en de media-uitingen heeft Grenco gekozen voor de Endory Mediabank.

CMS voor ABdK

Actief Bodembeheer de Kempen voert geheel zelfstandig het onderhoud uit aan de nieuwe website met Teamwriter CMS.

Mediabank voor TU/e

Met de Endory Mediabank heeft het Innovation Lab van de Technische Universiteit Eindhoven een robuuste oplossing in huis gehaald voor het beheer van hun documenten.

Eques in stijl met de huisstijl

De website van Eques Coatings is in stijl gebracht met de huisstijl zodat een meer samenhangend geheel ontstaat tussen diverse communicatieuitingen.

Parlano. Hotspot voor keukendesign

Een stijlvolle website die tot in detail laat zien hoe uw nieuwe keuken er uit kan zien, of dat nu een klassieke keuken is of een moderne keuken. Bij Parlano bent u altijd aan het juiste adres.

Intranet voor Scheepens Reclame Adviseurs

Een intranet-applicatie met het volledige projectmanagement en Customer Relation Management te beheren via het intranet voor Scheepens Reclame Adviseurs. Lees meer details over dit project.

Content Management System voor Vanderbreggen.com

Van der Breggen doet voortaan zelf het onderhoud aan de website met Teamwriter CMS. Dit is het Content Management System van Endory.

Kantorenboek ABN AMRO

Alle vestigingen zijn direct op te zoeken op naam en openingstijden via het kantorenboekje. De gegevens komen direct uit een database en zijn dus altijd actueel. Lees meer details over dit project.

Presentatie Rabobank

Voor de Rabobank heeft Endory een presentatie in PowerPoint gemaakt die intern gebruikt is om de nieuwe strategie te presenteren aan vestigingsmanagers van de filialen.

Innovatieve website

De e-mail response is toegenomen met de nieuwe website voor videotronic, leverancier van videobewakings-systemen. Tevens vinden steeds meer nieuwe klanten het bedrijf via het internet. Lees meer details over dit project.

Surveillance Cam voor ABB Lummus Global

Met een paar simpele muisklikken hebben de ingenieurs van ABB Lummus wereldwijd controle over het bouwproces van een fabriek op de maasvlakte. Lees meer details over dit project.

Productcatalogus op CD-ROM

Het complete productoverzicht van een aluminiumfabrikant op CD-ROM. Razendsnel een order samenstellen en deze direct direct e-mailen, faxen, printen of op floppy aanleveren. Lees meer details over dit project.

 

 

Endory search engine

 

Met onze search engine vinden uw klanten in een oogwenk de gewenste informatie.