homedienstenproductennieuwsportfoliocontact


 

 

Producten

bullet Mediabank

In een efficiënte organisatie staat effectief communiceren en het delen van informatie voorop. In de praktijk betekent dit dat documenten van allerlei formaten beschikbaar gesteld moeten worden op een gestructureerde en gecontroleerde manier.

En niet alleen mensen binnen uw eigen organisatie moeten kunnen beschikken over beeldmateriaal, Office documenten en PDF's, maar vaak ook mensen daarbuiten zoals adviseurs of reclamebureau's. De oplossing hiervoor? De Endory Mediabank!

De toepassingen van de Mediabank zijn legio: zo kan de Mediabank ingezet worden voor het beheer van uw huisstijl, uw marketing- en reclameuitingen en communicatie daarover met reclame- en adviesbureau's.

bullet Teamwriter Content Management System

Wilt u zelf uw website van nieuwe inhoud (content) kunnen voorzien? Eigenhandig het laatste nieuws publiceren, uw best verkopende produkt presenteren, of uw vacatures online plaatsen? En dit alles zonder dat u hiervoor dure software en bijbehorende programmeercursus nodig hebt?

Met Teamwriter CMS realiseert u het in een handomdraai! Als u een document in uw favoriete tekstverwerker kunt schrijven, dan kunt u ook uw website zelf aanpassen. Direct via uw webbrowser, 24 uur per dag en waar ook ter wereld, want u heeft geen aanvullende software nodig.

bullet Dealer/partner Search

U heeft reeds een database met alle dealers/partners die uw product verkopen en u wilt deze ook op uw website plaatsen, dan is onze dealer/partner locator de ideale oplossing. Uw klanten kunnen bijvoorbeeld zoeken op postcode, plaatsnaam, dealernaam of zelfs openingstijden.

Razendsnel worden de dichtsbijzijnde dealers/partners gezocht in een database met alle plaatscoordinaten van Nederland. Overigens moet u plaatsnaam of dealernaam niet te letterlijk nemen, want onze wiskundige algoritmes zijn spellingscorrigerend en vinden alles wat redelijkerwijs genoeg lijkt op het gezochte woord. Lees verder.

bullet Product CD-ROM

Al uw producten beschikbaar via een CD-ROM. Uitgebreide zoekfuncties maken het mogelijk om snel alle producten te vinden op de CD-ROM. Desgewenst kunnen uw klanten direct bestellingen doen vanaf CD-ROM via e-mail, fax of een uit te printen formulier.

Nooit meer onvolledige bestellingen, want alle artikelnummers zijn altijd up-to-date, alle adresgegevens worden automatisch ingevuld en alle prijzen kloppen tot op de euro-cent. Lees verder.

Wilt u meer weten over een van onze producten?
Neem dan contact met ons op.

 

 

Endory Teamwriter CMS

 

Met Teamwriter CMS blijft uw website altijd actueel